Nemščina po tematskih sklopih je namenjena vsem, ki bi si želeli osvežiti znanje nemškega jezika. Tečaj poteka v manjših skupinah, s poudarkom na konverzaciji. Teme zajemajo konkretne življenjske situacije (v restavraciji, v trgovini, na železniški postaji, na letališču, v hotelu, orientacija v tujem mestu,…).

Cena 30-urnega osvežitvenega tečaja nemščine z najmanj 4 udeleženci je 200 € / osebo. Glede na vaše želje lahko tečaj podaljšamo / skrajšamo ali ga izvedemo samo z dvema tečajnikoma. V tem primeru se cena ustrezno spremeni.

Termin in pričetek izvajanja tečaja se določi po dogovoru.

 

Mnenje

Učenje nemščine z Alenko Drempetič je bilo vedno v užitek in svojevrstna sprostitev, a hkrati odlično nabiranje slovničnega znanja, bogatenje besednega zaklada in spoznavanje s kulturo nemškega ali avstrijskega naroda. Alenka je sposobna, zavzeta in profesionalna učiteljica, ki je ure prilagodila mojim željam in poslovnim zahtevam, a – na mojo veliko srečo - duhomorno podajanje znanja zamenjala za zanimivo in praktično uporabnost nemškega jezika. Ure so bile vedno dobro pripravljene, prijetne in polne raznovrstnih aktivnosti, ki so vzpodbujale k stalnemu komuniciranju. Zelo pomembno je bilo, da je opozarjala na moje morebitne napake pri govoru, izgovorjavi ali pisanju, da sem lahko svoje znanje sproti izpopolnjevala in hitreje napredovala.Kaja (obiskovala individualni obnovitveni tečaj nemščine)
Prijave in informacije:

031 278 347

Vaše sporočilo

Ime in priimek (obvezno)

E-pošta (obvezno)