Tečaj Igriva angleščina je namenjen predšolskim otrokom od dveh let naprej. Temelji na učenju preko igre, slik, pesmic in pravljic. Z različnimi aktivnostmi poskrbimo, da so urice zanimive in raznolike ter posledično otrokom nikoli dolgočasne. Otroci dobijo posluh za jezik, predvsem pa veselje do učenja tujega jezika.

Tečaj je razdeljen na 8 mesečnih tematskih sklopov, znotraj katerih se otroci naučijo besede in pesmice ter poslušajo pravljice. Poleg osnovnega besedišča se naučijo tudi osnovnih fraz (hello, bye, thank you, you’re welcome,…) in navodil (please sit down, stand up, please listen, come here please, let’s go outside,…). Naučeno besedišče redno ponavljamo in utrjujemo.

Ker se zavedamo, da je učinek tečaja večji, če so otroci čim bolj aktivni, poteka pouk v majhnih skupinah (4 – 8 otrok), kar omogoča otrokom aktivno sodelovanje. Razpisujemo začetno in nadaljevalno skupino – prvo za otroke, ki so pri angleščini začetniki, druga pa je namenjena otrokom, ki so tečaj obiskovali že lani, ali pa imajo že nekaj predznanja. V primeru manj kot 4 prijav v vsaki skupini se začetna in nadaljevalna skupina združita, program pa se prilagodi. V primeru upada števila otrok v posameznih skupinah ali dodatnih vpisov tekom šolskega leta, se lahko skupine zaradi kvalitetnejše izvedbe tečaja združijo oziroma razdelijo.

Teme

začetna skupina nadaljevalna skupina
– spoznajmo se, barve, številke
– živali
– zima in prazniki
– družina
– telo
– pomlad
– vreme
–  hrana
– ponovitev
– sadje in pijače
– zimske aktivnosti
– trgovina z igračami in nakupovanje
– rojstnodnevna zabava
– prevozna sredstva
– učilnica
– igrišče

Termin

začetna skupina nadaljevalna skupina
sreda, 17.15 – 18.45 četrtek, 17.15 – 18.45

Tečaj obsega 32 srečanj po 90 minut.

S tečajem pričnemo zadnji teden v septembru (začetna skupina 26.9., nadaljevalna skupina 27.9.), zaključimo pa konec maja s kratkim nastopom za starše.

Lokacija

Igriva angleščina poteka v prostorih Mini vrtca na Kadilnikovi ulici 7 v Ljubljani.

Cena

Cena mesečnega obroka je 68,00 €. Tečaj se plačuje na podlagi izdanega računa v osmih mesečnih obrokih po 68,00 €.

POPUSTI:
– 10% popust drugemu otroku v družini
– 10% popust ob skupnem plačilu 3 mesečnih obrokov
– 15 % popust ob skupnem plačilu 6 mesečnih obrokov
– 20% popust ob skupnem plačilu vseh 8 obrokov
 .

Za otroke, ki nas še ne poznajo, pripravljamo predstavitveno urico, ki bo v sredo, 19.9., ob 17.15 in vam bo pomagala pri odločitvi o vpisu. Urica je neobvezujoča in brezplačna, kljub temu pa vas prosimo, da se na njo prijavite TUKAJ .

Pridružite se nam lahko tudi med šolskim letom, saj je tečaj zasnovan na mesečnih sklopih, tako da se otroci, ki se pridružijo kasneje, lahko brez težav vključijo v skupino.

 

PRIJAVA NA TEČAJ

 

Nekaj utrinkov s tečaja: