Tečaj Igriva angleščina je namenjen predšolskim otrokom od dveh let naprej. Temelji na učenju preko igre, slik, pesmic in pravljic. Z različnimi aktivnostmi poskrbimo, da so urice zanimive in raznolike ter posledično otrokom nikoli dolgočasne. Otroci dobijo posluh za jezik, predvsem pa veselje do učenja tujega jezika.

Tečaj je razdeljen na 5 mesečnih tematskih sklopov, znotraj katerih se otroci naučijo besede in pesmice ter poslušajo pravljice. Poleg osnovnega besedišča se naučijo tudi osnovnih fraz (hello, bye, thank you, you’re welcome,…) in navodil (please sit down, stand up, please listen, come here please, let’s go outside,…). Naučeno besedišče redno ponavljamo in utrjujemo.

Ker se zavedamo, da je učinek tečaja večji, če so otroci čim bolj aktivni, poteka pouk v majhnih skupinah (4 – 8 otrok), kar omogoča otrokom aktivno sodelovanje, dobro preverjanje razumevanja in tudi individualni pristop k posameznemu otroku.

Teme

– spoznajmo se, barve, številke
– živali
– družina
– telo

Termin in dolžina tečaja

četrtek, 17.15 – 18.45 (začetna skupina)

Tečaj obsega 16 srečanj po 90 minut.

S tečajem pričnemo zadnji teden v januarju (30.1.), zaključimo pa konec maja s kratkim nastopom za starše.

Lokacija

Igriva angleščina poteka v prostorih Mini vrtca na Kadilnikovi ulici 7 v Ljubljani.

Cena

Cena mesečnega obroka je 68,00 €. Tečaj se plačuje na podlagi izdanega računa v osmih mesečnih obrokih po 68,00 €.

POPUSTI:
– 10% popust drugemu otroku v družini
– 10% popust ob skupnem plačilu 3 mesečnih obrokov
 .

Če se nova skupina (manj kot 4 prijave) ne bi oblikovala, se lahko otroci pridružijo tudi skupini, ki je pričela s tečajem v oktobru in ima tečaj ob sredah 17.15-18.45.

 

PRIJAVA NA TEČAJ

 

Nekaj utrinkov s tečaja: