Dragi starši, vabljeni k nam na tečaj nemščine, medtem ko se vaši otroci učijo angleščino!

Ponujamo vam 26 urni tečaj nemščine za vas in tečaj angleščine za vašega otroka starega 4-6 let.

Tečaj nemščine je namenjen začetnikom. Spoznali boste osnove nemškega jezika in slovnice, se naučili sporazumevanja v enostavnih vsakodnevnih situacijah, kako se predstavimo, naročimo hrano in pijačo,… Poudarek je na pogovoru, s katerim širimo besedni zaklad in usvajamo slovnične strukture.

Učenje angleščine je namenjeno otrokom, ki se angleščine še niso učili, pa tudi tistim, ki že imajo nekaj predznanja. Angleščino bodo spoznali preko pravljic, na igriv, sproščen način. Tekom tečaja bomo predelali pet pravljic v angleščini (vsak mesec eno), na podlagi katerih bodo otroci usvajali novo besedišče, peli pesmice, ustvarjali in se zabavali. Urice bodo zanimive in raznolike ter posledično otrokom nikoli dolgočasne. Otroci bodo dobili posluh za jezik, predvsem pa veselje do učenja tujega jezika.

Tečaja potekata v Mini vrtcu (Kadilnikova 7, Ljubljana), ob torkih 18.00-19.00. Potekata v majhnih skupinah (4-8 udeležencev), kar omogoča tečajnikom aktivno sodelovanje, učitelju pa dobro preverjanje razumevanja in tudi individualni pristop. Tečaja obsegata 20 tedenskih srečanj po 60 minut (od začetka januarja do konca maja). Cena obeh tečajev skupaj je 68,00 € / na mesec.

Tečaja se plačujeta na podlagi izdanega računa. Ob skupnem plačilu 3 mesečnih obrokov skupaj vam priznamo popust v višini 10% na celotni znesek (ob plačilu 5 obrokov pa 15% popust).

 

PRIJAVA NA TEČAJ

 

Nekaj utrinkov s tečaja: