Varstvo osebnih podatkov

Podatkov, ki jih boste posredovali preko spletnih strani ali na kakršenkoli drug način, ne bomo prodajali, posojali ali kakorkoli drugače posredovali tretjim osebam. Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

Spletne strani uporabljajo spletne piškotke. To so majhne datoteke, ki se ob obisku strani shranijo na vaši napravi, s katero obiščete spletno stran. Piškotki omogočajo delovanje nekaterih pomembnih funkcionalnosti spletne strani. Z nastavitvami v vašem spletnem brskalniku se lahko odločite ali boste spletne piškotke sprejeli ali zavrnili. V nastavitvah vašega spletnega brskalnika lahko piškotke kadarkoli pobrišete.

Če spletnih piškotkov ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani.

 

Izključitev odgovornosti

Trudimo se za točnost objavljenih informacij. Kljub temu ne moremo jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na spletnem mestu. Vse informacije se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Prav tako ne sprejemamo odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja ali nedostopnosti spletnih strani.

V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, ne prevzemamo odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja spletnih strani.

 

Avtorske pravice

© Copyright 2016 AVELIN, izobraževalne storitve Alenka Drempetič s.p.

Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Vsebino spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja lastnika.