Za otroke od 5 do 10 let letos poleti v sodelovanju z ''Mami na vrtu'' in ''Piknik pri kozolcu'' pripravljamo poletno šolo, na kateri bomo vašim otrokom ponudili vrtnarske delavnice in pouk angleščine.

Vrtnarske delavnice bo vodila ''Mami na vrtu''. Otroci bodo spoznali vrtnine, ki bodo takrat na vrtu, materiale, ki jih uporabljamo na vrtu (gnoj, kompost, slamo, sekance,...) ter orodje, ki ga pri delu potrebujemo. "Mami na vrtu" nam bo pokazala tudi, kako vrt pripravimo ter ga zaščitimo pred poletno vročino, kako nastane kompost in kako ga na vrtu lahko uporabimo. Otroci bodo spoznavali tudi začimbe ter dobili še obilo ostalih informacij. Del delavnic bo praktično zasnovan in otroci bodo imeli možnost sodelovati pri pripravi grede, sejanju vrtnin, iskanju vej za oporo, izdelavi zastirke in označb.

Učenje angleščine bo potekalo na sproščen, igriv način in bo primerno tako za začetnike kot tiste, ki že imajo nekaj znanja. Teme se bodo navezovale na vrt, pouk bomo popestrili s pravljicami in raznimi družabnimi igrami. Delo in stopnja zahtevnosti se prilagajata posamezniku. V primeru večjega števila otrok, bodo otroci glede na znanje razdeljeni v dve skupini. Teme bodo vsak teden drugačne, tako da tistim otrokom, ki bodo z nami oba tedna ne bo dolgčas in se bodo naučili še več novega.

Vse to pa bomo obogatili s popoldanskim aktivnostmi (ustvarjanje, jahanje, iskanje zaklada, kviz), igro na prostem, ustvarjanjem z naravnimi materiali in veliko zabave. Govorili bomo tudi o ravnanju z odpadki ter spodbujali k uporabi naravnih materialov.
99
Za kosilo bodo poskrbeli pri "Veganfresh'', jahali bomo pri ''Jahanje pri Gaju''

LOKACIJA: ''Piknik pri kozolcu''

Prostor, kjer bo poletna šola potekala ni zaprt, je pa pokrit, tako da nas eventuelni  dež pri izvedbi ne bo moti

TERMIN: 1.7.-5.7., 8.7.-12.7.

Vsak dan od 8. 00 do 16.00 (ob predhodnem dogovoru je možen prihod do pol ure prej)

Podrobnejši potek dneva je prikazan v spodnji razpredelnici.

8-8.30 prihod
dopoldan vrtnarska delavnica

malica

angleščina

kosilo

prosti čas

popoldan ustvarjanje

jahanje (dvakrat)

iskanje zaklada

kviz in družabne igre

CENA: 190,00 € (prijava do 15.6.) oziroma 200,00 € (prijava po 15.6.)

Ob prijavi dveh otrok iz iste družine ali ob prijavi enega otroka na dva termina vam priznamo 10% popust na drugo prijavo

Cena vključuje:

  • celotno izvedbo poletne šole,
  • vrtnarske delavnice in angleščino,
  • popoldanske aktivnosti,
  • prehrano,
  • vsa gradiva.

pogoji plačila

Ob prijavi plačate 50 €, preostanek pa najkasneje 10 dni pred začetkom izbranega termina. Prijave sprejemamo do 4 dni pred začetkom izbranega termina (do četrtka v tednu pred posameznim terminom). Ob prijavi dveh otrok iz iste družine ali ob prijavi enega otroka na dva termina vam priznamo 10% popust na drugo prijavo.

Poletna šola bo izvedena ob prijavi vsaj 5 otrok v posameznem terminu.

PRIJAVA

Vabljeni, da se nam pridružite! V naši družbi vam zagotovo ne bo dolgčas!

Nekaj utrinkov s preteklih poletnih šol si oglejte v spodnji galeriji.

      

Prijave in informacije:

031 278 347

Vaše sporočilo

Ime in priimek (obvezno)

E-pošta (obvezno)

Preverite tudi ...