Inštrukcije nemščine so namenjene učencem, ki imajo učne težave ali pa želijo svoje znanje nemščine dodatno utrditi in poglobiti ter s tem dvigniti šolske ocene. Nudimo vam kvalitetno razlago slovnice in dodatne vaje, s katerimi boste še dodatno nadgradili ali utrdili učno snov.

Izvajamo inštrukcije nemščine za osnovnošolce, srednješolce in študente. Individualna učna pomoč poteka individualno, po dogovoru lahko tudi v paru.

Inštrukcije nemščine

 

Cene

Trajanje 1 udeleženec 2 udeleženca
45 minut - osnovnošolci 12 € 18 €
60 minut - osnovnošolci 15 € 22 €
45 minut - srednješolci in študenti 15 € 22 €
60 minut - srednješolci in študenti 20 € 30 €

 

Mnenje

Pri Alenki sta inštrukcije obiskovala sin in hčerka. Lahko rečem da sem bila z inštrukcijami za Žiga in Anjo zelo zadovoljna, predvsem me je presenetil Žiga z izjavo"končno ena ženska ki zna razložit nemščino". Rezultat je bil odličen, Žiga je izpit opravljal za celi drug letnik (ker je pavziral) in ga dobro opravil.

S strani Anje lahko rečem, da je od inštrukcij odnesla zelo veliko, nemščino je popravila kmalu po začetku obiskovanja inštrukcij in ker je dobila dobro podlago, ji nemščina danes več ne dela problemov in ima sedaj, v tretjem letniku, oceno 4.

Vem, da imaš velike zasluge za to tudi ti, zato....hvala Alenka.Tanja (mama dveh srednješolcev, ki sta obiskovala inštrukcije nemščine)

Prijave in informacije:

031 278 347

Vaše sporočilo

Ime in priimek (obvezno)

E-pošta (obvezno)